Рассказы о далеких местах и чудесах этого мира. Захватывающие путешествия, мировые истории и поездки к знаменитым достопримечательностям.

RU EN

Търсене

Follow Biblioteka News

Breaking

Защо Путин през 2021 е толкова различен от Путин през 2000 г.?

Неведнъж или два пъти съм срещала версии в интернет, че истинският Владимир Путин отдавна е мъртъв и че вместо него управлява група служители, които понякога вместо него показват двойник.


И наистина има основания за такива версии. Ако погледнете снимките, днешният Путин почти не прилича на Путин от началото на 2000 -те. Той обаче се промени драстично, както и позицията му по ключови въпроси. Може ли наистина да пробутват двойник вместо истинския Путин? Няма проблем, това е Русия. Струва ми се обаче, че това не е вярно. 

Първо, в продължение на толкова много години все някой би се подхлъзнал, би се издал. Освен това подобна информация би имала ефект на експлодираща бомба. 

Второ, промените във външния вид могат да се обяснят с пластична хирургия и възрастта. Всеки певец може да си позволи пластика, защо президентът да не може да го направи. Нали и той е човек, и той иска да изглежда добре? 

Промяната в правителствената политика също е разбираема. Колкото по - дълго човек е на власт, толкова повече не иска да напусне топлия стол. И всички методи са добри за това. Така че в това няма нищо изненадващо. И колкото по - дълго е на власт, толкова повече желанието се засилва, това е предвидимо. 

Така че не, това не е двойник, а просто седнал на президентския стол Путин, когото властта е променила толкова много.

in English

За въпроси и предложения, моля, в коментарите. Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:

 
BGtop


Follow Библиотека ZigZag

Няма коментари:

Публикуване на коментар