Рассказы о далеких местах и чудесах этого мира. Захватывающие путешествия, мировые истории и поездки к знаменитым достопримечательностям.

RU EN

Търсене

Follow Biblioteka News

Breaking

15-ти септември, първи учебен ден в България

На календара датата 15 септември не е отбелязана като празнична дата. Но за всяко българско семейство този ден е специален, защото е изпълнен с много трепети, вълнение, цветя и настроение. Особено за вас днешният ден 15 септември е изключителен - вие сте ученици. Честито!
„Ученик” е не само название, това е отговорност: да ставаш рано, да пишеш домашни, да учиш уроци, да си носиш сам чантата на гръб... Но това е и радост, игри с другари, смешки и закачки. Пожелавам ви всичката радост, която можете да изпитате като ученици, много здраве, упоритост и търпение. Вашите успехи ще бъдат най-добрата отплата за обичта и грижите на вашите родители.

15-ти септември

Уважаеми родители, децата са нашата радост в грижи, грижи в радостта, нашата надежда. Нека ги дарим с много обич и внимание, да им помагаме в трудни моменти. Пожелавам ви много здраве, търпение и спокойствие. Вярвам, че ще вървим заедно в името на доброто на децата.
Честит първи учебен ден на всички бъдещи, настоящи и бивши ученици...На колегите желая много успехи, вдъхновение и търпение... Звънчето звъни!

На добър час!

За въпроси и предложения, моля, в коментарите.

Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:

BGtop

Няма коментари:

Публикуване на коментар