Рассказы о далеких местах и чудесах этого мира. Захватывающие путешествия, мировые истории и поездки к знаменитым достопримечательностям.

RU EN

Търсене

Follow Biblioteka News

Breaking

Как да се справим с пролетната умора?

Сега е периодът, в който по-често се усещаме с намалена работоспособност и активност, дори с лошо настроение. Това е от пролетната умора. Тя се дължи преди всичко на липсата на витамин С. Ако на масата ни присъстват пресни плодове и зеленчуци и сокове от тях, ние няма да се чувстваме отпаднали и да заспиваме на работното място, съветват диетолозите.
Според тях преди 60 години нашенската кухня е била сред най-здравословните.

да се справим с пролетната умора

През 21 век е трудно човек да се вози с файтон, нали? Домакинята не може да стои 2-3 часа пред печката и да приготвя топла супа. Но тук има и психологически елемент. Домашната атмосфера, когато всички са се събрали около масата, е от голямо значение. И топлата супа, и топлото ястие, изобщо топлата храна стопля душите на цялото семейство.
Виждате колко фактори са необходими днес да бъдем в добро настроение и трудоспособност.


Пролетна умора


Вече времето е подходящо за разходки минимум 60 минути ходене пеш всеки ден. Всякакъв вид спортни игри са много подходящи за справянето с пролетната умора. Затова смело в преодоляването на пролетната умора! Тя е само временно състояние, което ще премине.


За въпроси и предложения, моля, в коментарите.

Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:

BGtop


Няма коментари:

Публикуване на коментар