Рассказы о далеких местах и чудесах этого мира. Захватывающие путешествия, мировые истории и поездки к знаменитым достопримечательностям.

RU EN

Търсене

Follow Biblioteka News

Breaking

Международен ден на прегръдката

Днес, 21 януари, празнуваме Международен ден на прегръдката!
Прегърнете човека до вас, даже да не ви е много близък. Прегръдката е символ на топлота и приятелство, дарява доверие и обич. Чух една китайска мъдрост: "Ние, хората, сме родени като ангелите, с едно крило. За да полетим, трябва да се прегърнем..."

Международен ден на прегръдката

Прегръщайте се, не само днес, а всеки ден! Прегръщайте се!
Имаме нужда от четири прегръдки дневно, за да оцелеем. Имаме нужда от осем прегръдки, за да поддържаме добрата си форма. Имаме нужда от дванадесет прегръдки всеки ден, за да растем...

стикер

Да прегръщаш е здравословно. Прегръдките помагат на имунната система, правят те по-здрав, лекуват дeпресията, намаляват стреса, помагат да заспиш по-лесно, въодушевяват, подмладяват, нямат неприятни странични ефекти. С една дума, прегръдките са вълшебно лекарство. Да прегръщаш е нещо напълно естествено - екологично чисто, с естествена сладост, без пестициди, без консерванти, без изкуствени съставки, и е 100 процента здравословно.
Прегръщането няма никакви недостатъци. Няма подвижни части, няма батерии, които да се изтощават, няма нужда от профилактични прегледи, има ниска консумация и висока производителност на енергия, няма инфлационни процеси, от него не се напълнява, няма месечни вноски, не са необходими застраховки, защитено е от кражба, не се облага с данъци, няма замърсяващ ефект и, разбира се, има стопроцентова възвращаемост.....

За въпроси и предложения, моля, в коментарите.

Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:


BGtop


Няма коментари:

Публикуване на коментар