Ads 720 x 90

СВЕТОВЕН ДЕН НА ДОБРОТАТА

Целта на Световния ден на Добротата е да погледнем отвъд себе си, отвъд границите на нашата страна, извън нашата култура, нашата раса, нашата религия. И да осъзнаем, че сме граждани на света. Като граждани на света ние имаме допирни точки и трябва да разберем, че ако има напредък в усъвършенстване на човешките отношения и усилия, ако искаме да постигнем целта за мирно съвместно съществуване, ние трябва да се съсредоточим върху това, което е общо за всички нас.

Световен  ден на добротата


Когато открием приликите, ние изпитваме симпатия, в отношението ни към този човек или тези хора. Въпреки че можем да се мислим за хора от друга култура, което ни прави "различни", това не означава, че ние сме по-добри, отколкото са те. Когато станем приятели с някой от различна култура, ние откриваме, че въпреки някои очевидни различия, имаме много прилики.
Ние може да бъдем създатели на един по-добър свят, което има положителен ефект върху световния мир. Бъдете това, което искате да бъде в света.
Както подсказва името, Световен ден на Добротата, нека бъдем добри към света. Земята е единствената планета в нашата слънчева система, която гъмжи от живот. Това е всичко, което имаме и това е най-хубавото място за живеене, това е единственото място, на което ние трябва да живеем. Не е ли време всеки да започне да мисли повече за другите и по-малко за себе си? Мотото на Световния ден на Добротата е "Изцеление на света!". И по този начин имаме възможност за съзидание и благоприятните ефекти могат да бъдат почти безкрайни.

 Cosmos

Цветето Cosmos се приема като символ на Световния ден на Добротата. Цветчетата му имат щастливи личица, не мислете ли?

Related Posts

Публикуване на коментар

Subscribe Our Newsletter