Рассказы о далеких местах и чудесах этого мира. Захватывающие путешествия, мировые истории и поездки к знаменитым достопримечательностям.

RU EN

Търсене

Follow Biblioteka News

Breaking

Световен ден на добротата

ден на добротата
Целта на Световния ден на Добротата е да погледнем отвъд себе си, отвъд границите на нашата страна, извън нашата култура, нашата раса, нашата религия. И да осъзнаем, че сме граждани на света. Като граждани на света ние имаме допирни точки и трябва да разберем, че ако има напредък в усъвършенстване на човешките отношения и усилия, ако искаме да постигнем целта за мирно съвместно съществуване, ние трябва да се съсредоточим върху това, което е общо за всички нас.

Световен  ден на добротата


Когато открием приликите, ние изпитваме симпатия, в отношението ни към този човек или тези хора. Въпреки че можем да се мислим за хора от друга култура, което ни прави "различни", това не означава, че ние сме по-добри, отколкото са те. Когато станем приятели с някой от различна култура, ние откриваме, че въпреки някои очевидни различия, имаме много прилики.
Ние може да бъдем създатели на един по-добър свят, което има положителен ефект върху световния мир. Бъдете това, което искате да бъде в света.
Както подсказва името, Световен ден на Добротата, нека бъдем добри към света. Земята е единствената планета в нашата слънчева система, която гъмжи от живот. Това е всичко, което имаме и това е най-хубавото място за живеене, това е единственото място, на което ние трябва да живеем. Не е ли време всеки да започне да мисли повече за другите и по-малко за себе си? Мотото на Световния ден на Добротата е "Изцеление на света!". И по този начин имаме възможност за съзидание и благоприятните ефекти могат да бъдат почти безкрайни.

 Cosmos

Цветето Cosmos се приема като символ на Световния ден на Добротата. Цветчетата му имат щастливи личица, не мислете ли?

За въпроси и предложения, моля, в коментарите.

Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:


BGtop

Няма коментари:

Публикуване на коментар