Рассказы о далеких местах и чудесах этого мира. Захватывающие путешествия, мировые истории и поездки к знаменитым достопримечательностям.

RU EN

Търсене

Follow Biblioteka News

Breaking

Норвегия. Малко романтика сутрин

Покриви
Какво може да бъде по-романтично от съзерцанието на града от покрива? Може би само разходка на яхта с платна. През този сезон от норвежките покривите имаше повече романтика, отколкото в балтийските лодки. Ето защо ви показвам няколко покриви на Алесунд. Ако не знаете какво да правите в Aлесунд, можете спокойно да отидете на покрива, от там да огледате града, за да се идентифицирате за своя маршрут. Аз не отричам, че най-прекрасната гледка на града е от планината Аксл, но от покривите на града гледката става много, много близка до тази от Аксл. Когато се качихме на покрива и седнахме с висящи краката, никой не извика полицията, никой не крещеше и не заплаши, че ще се обади в полицията.


 Алесунд

Може би просто не са забелязали, или не е било от значение всичко, което правим. Без съмнение, норвежките покриви се различават от покривите на София, върху тях не се организират екскурзии. Достъпът до тях е мястото, където ние сме свободни и не трябва да използваме пожарната стълба или бродим по тавана. В действителност се оказва, че ние ходим където ходим и се оказахме на покрива. Препоръчаха ни да седнем там по здрач или по зазоряване. Тогава гледката е най-романтична.


За въпроси и предложения, моля, в коментарите.

Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:

BGtop

Няма коментари:

Публикуване на коментар