Рассказы о далеких местах и чудесах этого мира. Захватывающие путешествия, мировые истории и поездки к знаменитым достопримечательностям.

RU EN

Търсене

Follow Biblioteka News

Breaking

Независимостта на България

Независимостта
За осъдените души – за съдбата на един народ и свободата – начин на употреба
Чувствате ли се независими хора в независима страна? В независима България? Не, идеята за независимост е нещо велико, нещо, което обслужва идентичността ни, тъй като този свят е пълен с взаимовръзки и взаимозависимости, които са непреодолими. Идеята за независимост е нерегулативна. Идеята за независимост стои отвъд възможностите на действителността. Тоест, народът трябва свободно да избира своите зависимости.
Дали българските политици се правят на актьори или искат да бъдат актьори? Това със сигурност е актьорска професия в 30 процента от същността си. Защото във всички задкулисни игри те трябва да бъдат прикрити и известни като хора с чисто минало. Актьори са си! Това е доста пошло, защото хора, които с не толкова явно достойнство са водачи на партии, избрани са за лица на партии. Но хората знаят всичките им кирливи ризи и не могат да изберат! Но аз не се съобразявам с резултата. Избирам си хора, които ми приличат на положителните герои от класическата литература.
Питам се, дали нашите политици могат да издържат на един „Сървайвър“? О, да, те са хитри, смели момчета и могат да се справят с всичко.
Да бъдем независими и да избираме без каквато и да е била зависимост!


За въпроси и предложения, моля, в коментарите.

Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:

BGtop

Няма коментари:

Публикуване на коментар